Divendres 31 de Maig de 2024

OBERTES LES INSCRIPCIONS ALS TALLERS I SERVEIS DE L’OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS

Un “SCAPE ROOM LABORAL” el dijous 7 d’octubre, de 9 a 14 hores, a l’Espai Jove Kesse és el primer dels tallers.
OBERTES LES INSCRIPCIONS ALS TALLERS I SERVEIS DE L’OFICINA JOVE  DEL TARRAGONÈS

Imatge del cartell promocional dels cursos.

L’Oficina Jove del Tarragonès (gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Tarragonès), organitza en el marc de la programació de tardor d’activitats per a joves de l’Ajuntament de Tarragona tot un seguit de tallers gratuïts.

La finalitat d’aquests tallers i de serveis com l’Aula de Recerca de feina és donar suport a la recerca de feina a les persones entre 16 i 35 anys.

Durant el mes d’octubre es duran a terme els tallers presencials a l’espai jove Kesse:

  • “Scape Room Laboral” el 7 d’octubre, de 9  a 14 hores, en què la gent jove podrà posar en pràctica les habilitats que es valoren més en els processos de selecció grupal. És impartit per la Fundació Pere Tarrès. Ofert i finançat per la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Generalitat de Catalunya.
  • “Construint el meu camí” el dijous 21 d’octubre, de 17:30 a 19:30 hores. A càrrec de Mercè Gil-Pérez qui impartirà un taller d’autoconeixement i anàlisi de la situació actual personal i professional i projecte de futur per tal de planificar accions a curt, mitjà i llarg termini.
  • “Aprèn a dissenyar el teu currículum amb el CANVA!” el dijous 28 d’octubre, de 17 a 18:30 hores, impartit per professionals del servei de treball de l’Oficina Jove Tarragonès.

Com a novetat, cal destacar “l’Aula de recerca de feina” que es farà els dimarts del 19 d’octubre al 21 de desembre de 17:30 a 19 hores, a càrrec de la tècnica del servei de treball i la referent d’ocupació juvenil de l’Oficina Jove del Tarragonès. Amb aquesta iniciativa s’ofereix espai, eines, mitjans i suport tècnic per trobar els canals de recerca més fructífers per aconseguir oportunitats laborals.

Properament us informarem de les activitats de novembre i desembre també de l’Oficina Jove Tarragonès, així com d’altres organitzades per la xarxa de Serveis de Joventut de la demarcació de Tarragona de la qual el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal i l’Oficina Jove del Tarragonès en formem part.

Les persones interessades poden demanar més informació sobre la inscripció a l’Oficina Jove, de dimarts a dijous de 9 a 14 hores i dimarts i dijous també de 16:30 a 19 hores. Divendres de 9 a 13 hores. També al tel. 977 251 873 o a tarragones@oficinajove.cat 

 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D