PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL

PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL


El Consell Comarcal del Tarragonès ha lliurat els premis corresponents a la 15a convocatòria del Premi d'Investigació de Batxillerat-Fundació Catalunya-La Pedrera i el Premi d'Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol.

Ambdós estan dotats amb 850 euros per a l'alumne guanyador i 700 al seu centre; el segon premi  700 euros per a l'alumne i 700 més per al centre; i el tercer premi 550 euros a l'alumne i 700 al seu centre educatiu.

El Primer Premi d'Investigació de Batxillerat va ser per a Luis Rodríguez Ballabriga, del Col·legi Vedruna Sagrat Cor, pel seu treball "Un telefèric a la ciutat de Tarragona. De l'magnetisme a la levitació".

El segon premi va ser per Judit Pérez Ruiz, de l'Institut de Constantí, pel seu projecte "Estudi dels factors que influeixen en el desenvolupament del Llevat Saccharomices cerevisiae",  i  el tercer premi va ser per Júlia Borràs Serres, de l'Institut Comte de Rius, pel treball "Els fets al Pinell de Brai".

El primer premi de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol va ser per al projecte titulat "Ambiled", obra de Carles Recasens Álvarez, Ismael Borràs Sangenís i Camilo Tautiva Betancourt, alumnes de l'Institut Comte de Rius, el segon va ser per Raquel Marín Álvarez, Imanol Campanals Subirats i Jordi Royo Mata, també del mateix institut, pel seu treball "Simulació al laboratori d'1 Tractament primari secundari d'aigües residuals" El tercer premi va correspondre a Jordi Fontova Ruiz, de l'Institut Cal·lípolis, pel seu treball "Càncer de recte amb metàstasi hepàtica". L'acte de lliurament dels premis lloc al Paranimf de la URV, va ser presidit pel President del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Pere Virgili, la Directora dels serveis Territorial d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sra. Maria Àngels Gonzàlez, la Vicerectora d’estudiants i comunitat universitària, Dra. Arantxa Capdevila, el Director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el Responsable de projectes de l’àrea de Coneixement i Recerca, Sr. Nando Oterino, i va estar presentat pel periodista Xavier Graset.

 

(Veure totes les fotografies)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D