Divendres 1 de Març de 2024

Premis FVSCVS

Organitzat pel Consell Esportiu del Tarragonès i el Consell Comarcal del Tarragonès, s'ha realitzat la gala de lliurament dels Premis i de la Beca “Auriga Fvscvs 2015”, en la seva vuitena edició, a l’Aula Magna del Campus Catalunya de l’URV.


L’objectiu dels premis és fer un reconeixement del treball i la dedicació a la promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca que realitzen diàriament els municipis, els centres d’ensenyament, les entitats esportives del nostre àmbit, i tots els agents, entrenadors, professors i dirigents esportius, sense prioritzar la valoració dels resultats esportius i sí la feina que moltes vegades no gaudeix de la repercussió necessària i que, en canvi, fa possible el desenvolupament de l’esport de base al Tarragonès. En aquesta edició són catorze les categories convocades.

Així mateix, s’ofereix a tots els ajuntaments un fòrum perquè, fora del seu àmbit local, puguin oferir també un reconeixement a aquelles persones i entitats que considerin que en són mereixedores.

Per una altra banda, també s'han lliurat els guardons de la Beca Auriga Fvscvs, en les dues modalitats convocades en aquesta edició: 

 

Modalitat I.

A un projecte de treball d’investigació que es refereixi a la comarca del Tarragonès en conjunt, o als municipis que la componen, o que l’hagin presentat persones nascudes o residents a la comarca, individualment o en grup.

 

Modalitat II.

A treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2014/15 per estudiants matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat, o un Cicle Formatiu de Grau Superior.

 

A l'acte s'ha comptat amb la presència del Director General de l'Esport, de la Generalitat de Catalunya, Sr. Gerard Figueres, juntament amb el president del Consell Esportiu del Tarragonès, Sr. Raül Font-Quer, i del vicepresident primer del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Daniel Cid, com també d'una àmplia representació de les autoritats municipals de la comarca, dels diferents ens oficials i de les escoles i clubs esportius de la comarca i entitats col·laboradores.

 

(Veure més fotos)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D