PRESENTEU LES VOSTRES PROPOSTES ALS PREMIS TARRAGONÈS DE CREACIÓ I DE DIFUSIÓ

PRESENTEU LES VOSTRES PROPOSTES ALS PREMIS TARRAGONÈS DE CREACIÓ I DE DIFUSIÓ

Imatge del lliurament dels premis en la passada edició.

Encara queden dues setmanes per tal que finalitzi el termini per presentar propostes als Premis Tarragonès de Creació i de Difusió. I és que el termini, tal i com estableixen les bases, finalitzarà el proper divendres 26 de juliol. Fins aleshores, les propostes d’aquests premis les poden presentar tant els ajuntaments dels municipis del Tarragonès, així com també les entitats i associacions de la comarca.

L’objectiu del de Creació és fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup, vinculat a la comarca, sigui quin sigui l’àmbit creatiu. Entre els artistes guardonats en altres edicions trobem: Els Pets, Bigas Luna, Josep M. Rosselló, Olga Xirinacs, Pep Escoda, Rafael Bartolozzi, Josep Antoni Baixeras, Arantxa Sagardoy, Fermí Fernández, Àngel Òdena, Jesús Monllaó, Àlvar Calvet, Jordi Tiñena, Marcel Pey, David Balsells i Josep Royo.

Pel que fa al premi de Difusió, aquest vol assenyalar una personalitat, entitat o associació reconeguda en el seu sector professional que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès. Entre els guardonats d’altres edicions hi figuren: Manel Sanromà, Òscar Cadiach, Agrupació Cultural Vila-seca, Ball Sant Crist, Reial Societat Arqueològica, GEPEC, Walfida Pérez, Associació Mediambiental La Sínia, Associació Projecte Phoenix, Centre d’Estudis d’Altafulla, Associació Sant Fructuós, Rafael López-Monné, Associació Cultural l’Embruix, Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès, Eudald Carbonell, Col·lectiu literari La Gent del Llamp i Joan Josep Marca.

A través d’aquest enllaç trobareu les bases, models per presentar les propostes i tota la informació necessària.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D