Divendres 14 de Juny de 2024

PRORROGUEM EL CONTRACTE A JOVES EN PRÀCTIQUES

Aquestes persones, amb estudis de grau i de cicle formatiu de grau superior, donen suport als departaments de Medi Ambient, Ensenyament, Serveis Socials i Informàtica.
PRORROGUEM EL CONTRACTE A JOVES EN PRÀCTIQUES

El president del Consell i la Tècnica de Joventut amb els joves contractats.

Un any més, el Consell Comarcal del Tarragonès ha decidit prorrogar el contracte de les quatre persones joves que han estat treballant a l’ens supramunicipal durant sis mesos gràcies al Programa Joves en Pràctiques per a persones beneficiàries de la Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquesta és la sisena convocatòria en què el Consell Comarcal del Tarragonès participa del programa i la cinquena en què es renova la contractació del jovent. En total, han passat per diferents departaments del Consell Comarcal del Tarragonès 29 joves. Per a ells i elles és una oportunitat única d’adquirir experiència i formació en el món de l’Administració local en el seu àmbit d’estudis. Per al Consell, és un enriquiment de la feina duta a terme amb nous coneixements i maneres de fer. Un intercanvi sense dubte beneficiós per a tothom.

Durant aquests mesos aquestes persones amb estudis de grau i de cicle formatiu de grau superior han estat i estaran donant suport als departaments de Medi Ambient, Ensenyament, Serveis Socials i Informàtica.

El finançament durant els sis primers mesos ha anat a càrrec de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020 i el Servei d’Ocupació de Catalunya i, a partir del mes d’abril, a càrrec del Consell Comarcal del Tarragonès.

Logo UE        Logo Gencat        Logo SOC        Logo Ministerio

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D