RECAREGADES LES TARGETES MONEDER PER GARANTIR ELS AJUTS DE MENJADOR

Aquestes targetes han estat creades pel Departament d’Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i van destinades a les famílies que durant aquest curs escolar tenen Ajuts Individuals de Menjador Escolar (beques socioeconòmiques) i també pels Menjadors Preceptius (obligatoris), però només els que tenen seguiment de serveis socials.
RECAREGADES LES TARGETES MONEDER PER GARANTIR ELS AJUTS DE MENJADOR

Un cop esgotat el saldo, les targetes s'han de conservar per si s'han d'anar efectuant futures recàrregues.

Les targetes moneder de prepagament que el Consell Comarcal del Tarragonès va distribuir als diferents ajuntaments de la comarca per tal de poder garantir els ajuts de menjador durant aquest període en el qual els centres estaran tancats, s'han recarregat automàticament amb els imports corresponents al període del 30 de març al 9 d'abril, a més del dia 13 de març que en la primera càrrega no estava inclòs.

Les targetes estan precarregades amb un import que correspon a un ajut diari de 4,00 € pels dies que estan tancats els centres, independentment del tipus d'ajut garantit que tinguessin. La targeta moneder pot utilitzar-se en qualsevol establiment d’alimentació que disposi de termina punt de venda (TPV). Es pot gastar en una sola compra o en diverses fins a l'esgotament del saldo.

La targeta permet comprar a tots els establiments alimentaris que tinguin datàfon  i cal comprar aliments bàsics com verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs. No es pot comprar begudes amb sucres (evitar també els sucs ja que es poden consumir directament amb la fruita), ni altres tipus de begudes (com begudes alcohòliques, begudes energètiques,...), etc. 

Es pot consultar tota la informació necessària relativa a aquestes targetes a través d'aquest enllaç:

http://tarragones.cat/ensenyament/targetes-menjadors-escolars


  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D