Divendres 14 de Juny de 2024

RECOLLIM PROPOSTES PER A LA BORSA DE TALENT JOVE

Des del Servei Comarcal de Joventut es fa una crida a aquelles persones que tinguin alguna activitat a oferir. Alguns exemples d’activitats poden ser tallers de dansa, cuina, instruments, confecció d’hort urbà, txi-kung, dibuix, etc.
RECOLLIM PROPOSTES PER A LA BORSA DE TALENT JOVE

Cartell promocional de la iniciativa.

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès ofereix un espai per a la promoció del talent juvenil en format digital que recollirà tallers, cursos, xerrades d’associacions, entitats juvenils o persones joves a títol individual del Tarragonès que vulguin oferir les seves habilitats i coneixements per a la dinamització del jovent.

Aquest espai és la “Borsa de Talent Jove” que s’espera que sigui una eina promotora del creixement i enriquiment tant de la gent jove com de les polítiques locals de joventut.

Amb aquesta finalitat des del Servei Comarcal de Joventut es fa una crida a aquelles persones que tinguin alguna activitat a oferir i d’entre totes les propostes seran escollides aquelles que compleixin els requisits i encaixin amb aquesta idea. Essencialment es demana tenir un coneixement ampli d’allò que es vol impartir i que es pugui donar a conèixer a altres persones joves d’una manera estructurada. Alguns exemples d’activitats poden ser tallers de dansa, cuina, instruments, confecció d’hort urbà, txi-kung, dibuix, etc.

Per formar part de la borsa de talent jove s’ha de tenir entre 18 i 35 anys, haver nascut i/o tenir la residència a la comarca del Tarragonès, estar especialitzat/da en allò que s’ofereix, tenir experiència de treball amb persones joves, entre d’altres que es poden consultar a la nostra web i omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic a joventut@tarragones.cat .

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D