RODA DE BERÀ ACOLLIRÀ L'ACTE INSTITUCIONAL DE L'ORGULL LGBTI DEL CONSELL

RODA DE BERÀ ACOLLIRÀ L'ACTE INSTITUCIONAL DE L'ORGULL LGBTI DEL CONSELL

Imatge del cartell promocional de l'acte.

El proper dimecres 10 de juliol, el municipi de Roda de Berà acollirà l'acte institucional commemoratiu de l'Orgull LGBTI del Consell Comarcal del Tarragonès. Serà a les 17:30 hores, a Casal de Jubilats ubicat al carrer Marinada número 16.

Es tracta d'una activitat que s'emmarca dins els actes comarcals de la Setmana de l'Orgull, que es va iniciar els dies previs al 28 de juny penjant la bandera de l’Arc de Sant Martí al balcó de la corporació i duent a terme una campanya de sensibilització i difusió a través de diversos canals de comunicació del Consell.

L'acte institucional del dia 10 culminarà doncs les commemoracions i comptarà amb la presència de Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès; i Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà; a més d'altres regidors, tècnics del Consell Comarcal i membres del col·lectiu LGBTI de les nostres comarques.

La trobada està organitzada per l'Ajuntament de Roda de Berà i compta amb el suport del Servei d'Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal del Tarragonès i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Més informació sobre el SAI del Tarragonès

El servei d'atenció integral a la diversitat afectiva, sexual i de gènere desenvolupa polítiques contra la discriminació per motiu d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Des del Consell Comarcal del Tarragonès oferim doncs informació i un servei de sensibilització per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual, d’identitat de gènere i prevenir LGBTIfòbia, on atenem i acompanyem als seus usuaris i usuàries de forma gratuïta, personalitzada i confidencial.

Aquí hi trobaràs:

- Atenció i acompanyament per qüestions de diversitat afectiva, sexual i de gènere.

- Assessorament per realitzar el canvi de nom a la targeta sanitària i obtenir el certificat de la Direcció General d'Igualtat.

- Suport específic per presentar incidències i denúncies per discriminació per raó d'orientació sexual, d'identitat de gènere o d'expressió de gènere i per realitzar determinats tràmits.

Alhora, també oferim informació i recursos LGBTI als diferents serveis i equipaments de la comarca del Tarragonès, i sensibilitzem a la població sobre aquests temes.

Hi pots contactar i concertar una visita trucant al 977 244 500, de dilluns a divendres, de 9 a 14:00 hores.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D