S’INICIEN ELS CURSOS COMARCALS D’ALFABETITZACIÓ EN CATALÀ PER A PERSONES IMMIGRANTS

Durant aquest mes d’octubre s’han posat en marxa en tres municipis de la nostra comarca amb un total de 44 persones inscrites.
S’INICIEN ELS CURSOS COMARCALS D’ALFABETITZACIÓ EN CATALÀ  PER A PERSONES IMMIGRANTS

Imatge d'una de les sessions del curs.

Tarragona, 24 d'octubre de 2022 - El Consell Comarcal del Tarragonès, des de l’Àrea Bàsica i dins del marc del Servei de Primera Acollida Comarcal, continua impulsant i coordinant la realització de cursos d’alfabetització en català. Durant aquest mes d’octubre s’ha donat el tret de sortida a cursos d’alfabetització als municipis de El Morell, Altafulla i La Pobla de Montornès. En total, hi participen 44 persones nouvingudes.

En el cas del Morell, el curs es va iniciar el passat dia 11 d’octubre i les 15 persones que hi participen es reuneixen al Centre de Servei de la Gent Gran, els dimarts i els dijous de 15:00 a 16:30 hores. En el cas d’Altafulla, el curs se celebra a l’Era de l’Esteve els dimarts i els dijous de 17:30 a 19:00 hores i hi ha 12 persones inscrites. Per últim, les 17 persones inscrites al curs de La Pobla de Montornès es reuneixen també els dimarts i els dijous però en aquest cas a la Biblioteca del municipi.

Altres formacions

Cal esmentar també el curs de català  que ha començat al Punt Omnia de Vilallonga del Camp. Aquest està gestionat per la Fundació Pere Tarrés. Les persones interessades en assistir-hi cal que es posin en contacte directament amb el Punt Omnia.

De la mateixa manera, també està previst que a la Biblioteca de Creixell hi comencin properament cursos de català i de castellà. Aquests estan gestionats per l’Ajuntament del municipi i les persones interessades es poden adreçar directament a la Biblioteca.

Per últim, cal fer incís també en què les Escoles d’Adults de Constantí, Roda de Berà i Torredembarra ja han començat igualment cursos d’alfabetització. Les persones interessades cal que s’adrecin directament a aquestes escoles d’adults.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D