Divendres 14 de Juny de 2024

S’INICIEN LES INSCRIPCIONS PER A LA SORTIDA JOVE DE LA ZONA TRAC A PORTAVENTURA CARIBE AQUATIC PARK

Organitzada per les regidories de joventut dels ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell.
S’INICIEN LES INSCRIPCIONS PER A LA SORTIDA JOVE DE LA ZONA TRAC A PORTAVENTURA CARIBE AQUATIC PARK

Imatge del cartell promocional de la sortida.

Tarragona, 23 de juny de 2022 - En el marc del projecte compartit de dinamització juvenil “Propera Parada...” es convida el jovent de la Zona TRAC (Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell) a apuntar-se a la primera de les activitats programada per aquest any, concretament el dimarts 19 de juliol. Aquest any el destí serà les instal·lacions del parc aquàtic PortAventura Caribe Park. La sortida és per a persones joves a partir de 12 anys (o que els fan durant l’any 2022) i les inscripcions s’inicien el dilluns 27 de juny i es tancaran fins esgotar places o com a màxim fins al 8 de juliol.

El cost de l’activitat per a les persones menors és de 20€  i a partir dels 18 anys el preu és de 23€. L’autocar i el monitoratge seran gratuïts ja que estan finançats mitjançant els Plans Locals de Joventut dels respectius municipis.

Per participar-hi cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de referència on es disposa de la informació i la documentació necessària per formalitzar la inscripció.

L’objectiu de l’activitat és fomentar la participació i la interrelació entre el jovent i és una de les propostes emmarcades en el Projecte de dinamització juvenil compartit anomenat “Propera parada...”, que enguany és objecte d’un nou conveni de col·laboració, ara mateix en procés de signatura, i que pretén l’aprofitament de recursos mitjançant la col·laboració interinstitucional. Formen part d’aquesta aposta pel treball en xarxa els Ajuntaments esmentats i el Consell Comarcal del Tarragonès, i es rep el suport de la Direcció General de Joventut  del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Tarragona i de la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D