SATISFACCIÓ PELS TALLERS REALITZATS ALS CENTRES DE SECUNDÀRIA PEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

s’ha arribat a un total de 377 alumnes que han participant dels 15 tallers realitzats (5 en la modalitat on line que han arribat a un total de 221 alumnes, i 10 en modalitat presencial amb 156 alumnes).
SATISFACCIÓ PELS TALLERS REALITZATS ALS CENTRES DE SECUNDÀRIA PEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

Imatge d'un dels tallers telemàtics.

En el marc del Programa Referents d’Ocupació Juvenil, durant aquest segon trimestre del curs escolar 2020-2021, les tècniques referents del Servei Comarcal de Joventut han impartit un total de 15 tallers a l’IE L’Agulla del Catllar, l’INS Els Pallaresos, l’INS Collblanc de La Canonja, l’INS Vila-seca, l’INS Marta Mata de Salou i l’INS Roda de Berà.

A l’inici del curs es va facilitar als centres el llistat de possibles tallers i en funció de les sol·licituds es va establir de quina manera donar una resposta àmplia a totes elles. Així doncs, aquells tallers més demandants i que eren de l’interès de tot el grup classe es van fer en la modalitat online, per tal de rendibilitzar els recursos i arribar a un major nombre d’alumnes per taller sense córrer riscos per la situació actual.

Així s’ha arribat a un total de 377 alumnes que han participant dels 15 tallers realitzats (5 en la modalitat on line que han arribat a un total de 221 alumnes, i 10 en modalitat presencial amb 156 alumnes).

Tallers realitzats

Els tallers realitzats han estat:

* Xerrada sobre els PFI amb un total de 2 tallers i 35 alumnes en modalitat on line.

* Xerrada sobre la inserció laboral dels Cicles Formatius al Camp de Tarragona amb un total de 2 tallers i 98 alumnes en la modalitat on line, i 5 tallers presencials i 92 alumnes.

* Xerrada “Quines sortides tinc?” amb un total d’un taller i 88 alumnes en la modalitat on line i un taller per a 22 alumnes en la modalitat presencial.

* Dinàmiques de motivació per evitar l’abandonament dels estudis obligatoris amb un total de 4 tallers i 42 alumnes tots ells en la modalitat presencial.

Com es pot veure, el més demanat ha estat el de la Inserció dels Ensenyaments professionals i les valoracions han estat en general molt positives tant per part de l’alumnat com per part de l’equip docent participant que ho han valorat amb una mitja de 4,5 sobre 5.

Totes aquestes accions es poden dur a terme gràcies al Fons Social Europeu (en el marc del programa “El fons Social Europeu inverteix en el teu futur”),  el Servei d’Ocupació de Catalunya (de la Generalitat), la Direcció General de Joventut i el Consell Comarcal del Tarragonès, també en el marc de coordinació i col·laboració per a la prestació de serveis municipals amb la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D