SESSIO PLENÀRIA DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS 23 DE FEBRER DE 2021

SESSIO PLENÀRIA DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS 23 DE FEBRER DE 2021

La sessió plenària es va dur a terme de forma telemàtica.

El Consell Comarcal del Tarragonès va celebrar ahir dimarts un nou Plenari Ordinari. Seguint amb les mesures de prevenció i control implantades a la corporació arran de la pandèmia per Covid-19, i per garantir la seguretat dels consellers i conselleres, la sessió es va dur a terme novament de forma telemàtica.

Entre els aspectes que formaven part de l’ordre del dia i que es van debatre en la sessió d’ahir cal destacar l’aprovació de la declaració de bé cultural d’interès local de l’aqüeducte romà del Gaià al seu pas pel terme municipal dels Pallaresos.  També cal destacar l’aprovació definitiva del Reglament regulador de l’ús de les deixalleries que gestiona, per delegació, el Consell Comarcal del Tarragonès.

Ressaltar també l’aprovació de quatre mocions. La primera va ser la moció per tal que el Consell Comarcal del Tarragonès s’adhereixi a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. La segona moció versava sobre el foment de les energies renovable sota el títol ‘Energies renovables sí, però no a qualsevol preu’. Les altres dues mocions, de caire més estrictament polític i supracomarcal, demanaven donar suport als encausats i encausades per les manifestacions a la Jonquera al novembre de 2019 així com donar suport a l’amnistia.

Per últim, durant la sessió plenària d’ahir també es va prendre coneixement i es van declarar les vacants produïdes per la dimissió en els càrrecs de consellers de la corporació dels Srs. Juan Antonio Ramírez i Pere Lluís Huguet, ambdós del Grup comarcal Ciutadans.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D