SETMANA JOVE ALS PALLARESOS

Del 19 al 24 de febrer del 2019 tindrà lloc la Setmana Jove dels Pallaresos. En aquestes dates es duran a terme activitats dirigides al jovent del municipi amb tallers pràctics, xerrades preventives sobre hàbits saludables i de consum a l'institut del municipi, i que finalitzarà amb una sortida jove a la neu (la qual ja es va dur a terme l’any passat amb molt d’èxit).

La novetat d’enguany són, doncs, les activitats diverses que s’oferiran al llarg de la setmana: taller de cuina, de batucada, d’Instagram, i sobre el ciberassetjament... A part de l’experiència, que ja resulta interessant en si per la novetat que comporta per als joves  i per generar una major interacció entre el jovent del municipi, un altre dels objectius de la Setmana Jove és el de facilitar informació i fer prevenció de conductes poc saludables i/o de risc.

Tot plegat és possible gràcies a la regidoria de joventut de l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès, amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D