S'HA SIGNAT EL CONVENI ENTRE REPSOL I EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS PER A LA CONVOCATÒRIA DELS PREMIS TARRAGONÈS

En el dia d'avui s'han reunit el Sr. Frederic Adan,  president del Consell Comarcal del Tarragonès, amb el Sr. Josep Bertran, responsable de Comunicació de Repsol Tarragona, per signar un conveni de col·laboració que permeti donar continuïtat a la organització dels Premis Tarragonès, i en especial al Premi Tarragonès - Beca d’Investigació Lucius Licinius Sura, que inclou una dotació econòmica i la publicació d'un llibre amb el treball d'investigació.

 

Gràcies a aquesta col·laboració, el Consell Comarcal del Tarragonès, seguint la seva línia de promoció dela cultura iservei als municipis, cada any pot convocar elsPremis Tarragonès, en tres àmbits Investigació, Creació i Difusió.

 

El Sr. Bertran ha manifestat la necessitat que hi ha de donar suport a la cultura, que és una inversió important dins la societat, en moltes ocasions poc entesa, però imprescindible. I en aquest sentit ha remarcat el compromís i la sensibilitat de REPSOL Tarragona envers la societat.  També ha volgut assenyalar que aquest compromís és per tres anys, termini mínim perquè es pugui garantir tot el procés de realització del treball d'investigació i la seva publicació i difusió.

 

El Sr. Adan ha agraït l'interès de REPSOL Tarragona, que fidelment ha renovat la seva col·laboració amb la cultura, donat que sovint resulta complicat tirar endavant alguns programes, i encara més en l’àmbit de la cultura, i és gràcies a la col·laboració de l’empresa REPSOL que podem garantir la convocatòria dels Premis Tarragonès els anys 2015, 2016 i 2017.

 

 

Les Bases dels Premis Tarragonès2015 i informació d’altres convocatòries la podeu consultar a www.tarragones.cat

 

 

DISSETENA CONVOCATÒRIA DEL PREMI TARRAGONÈS

BECA D’INVESTIGACIÓ LUCIUS LICINIUS SURA

 

La Beca s’atorga a un projecte de treball que es refereixi a la comarca, en el seu conjunt, o als municipis que la componen. L’objectiu és fomentar els treballs de recerca que van configurant la història dels nostres municipis.

 

Termini presentació projectes: divendres 3 de juliol de 2015.

 

Premi: La dotació econòmica és de 2.450 € i la publicació del treball en el termini d’un any.

 

 

La setmana que ve es presentarà el llibre El call jueu de Tarragona. Estudi històric i arqueològic de Ca la Garsa i els seu entorn de David Bea, Sergi Navarro i Aleix González, treball guanyador del Premi Tarragonès Beca d’Investigació 2013.

 

 

 

 

QUINZENA CONVOCATÒRIA DEL PREMI TARRAGONÈS DE CREACIÓ LUCIUS ANNEUS FLORUS

 

L’objectiu d’aquest premi és estimular les activitats de creació en tots els àmbits i fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup vinculat a la comarca.

 

 

 

QUINZENA CONVOCATÒRIA DEL PREMI TARRAGONÈS DE DIFUSIÓ EUTYCHES

 

L’objectiu d’aquest premi és assenyalar una personalitat, entitat o associació, reconeguda en el seu sector professional, que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès.

 

 

 

El reconeixement d’aquests dos premis és un guardó de l’artista Bartolozzi.

Les propostes les presenten les entitats i ajuntaments de la comarca.

Termini presentació propostes: divendres 31 de juliol de 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D