Divendres 14 de Juny de 2024

SORTIDA JOVE D’AVENTURA PER A JOVENT DELS MUNICIPIS MANCOMUNATS

Es durà a terme els dies 18 i 19 de juny a Rialp.
SORTIDA JOVE D’AVENTURA PER A JOVENT DELS MUNICIPIS MANCOMUNATS

Cartell promocional de la sortida.

Tarragona, 12 de maig de 2022 - Després de molt de temps sense poder dur a terme una activitat similar tot i la demanda, el Consell Comarcal del Tarragonès ha organitzat una sortida jove per al jovent dels municipis amb els quals té signat conveni de col·laboració en matèria de joventut.

Es tracta d’una sortida d’aventura per a les persones nascudes entre el 2008 i el 1997 i es durà a terme els dies 18 i 19 de juny a Rialp. Inclou una nit de pernoctació amb pensió completa a l’Hotel Comtes del Pallars***, 3 activitats, l’assegurança, monitoratge i el transport des del municipi. Les activitats que es realitzaran són: ràfting, excursió a cavall i es disposarà d’entrada al parc acrobàtic Cims Aventura.

El preu de la sortida és de 60€, ja que el Consell Comarcal subvenciona 26€ per a cada jove empadronat als següents municipis col·laboradors: El Catllar, Els Pallaresos, La Pobla de Mafumet, Renau, La Riera de Gaià, La Nou de Gaià, La Secuita, Perafort i Vilallonga del Camp, a més de proporcionar l’autocar i dos responsables acompanyants.

Per fer la inscripció, les persones interessades s’han de dirigir al Consell Comarcal del Tarragonès (977244500) o preferentment al correu mancomunatjove@tarragones.cat

En aquestes sortides, més enllà de gaudir d’un espai d’oci saludable, s’aconsegueix la interrelació entre les persones joves de la comarca i el treball de valors diversos, garantint una experiència del tot enriquidora. És per això que s’inclou en els projectes locals i en el marc del Pla Comarcal de Joventut.

Tot això és possible gràcies al suport de la Direcció General de Joventut del departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i el conveni marc de suport als municipis de la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D