TALLERS DE TARDOR DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS

Les persones interessades poden demanar més informació sobre la inscripció a l’Oficina Jove Tarragonès.
TALLERS DE TARDOR DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS

Imatge del cartell de les activitats.

Tarragona, 5 d'octubre de 2022 - L’Oficina Jove del Tarragonès (gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Tarragonès) reprèn els seus serveis amb les propostes de tardor: aules i tallers per facilitar l’itinerari formatiu i laboral de les persones joves.

Concretament, des de l’espai jove Kesse de l’Ajuntament de Tarragona el servei de treball i educació de l’Oficina Jove Tarragonès:

- Segueix amb “l’AULA DE RECERCA DE FEINA” que es realitza els dimarts des del 4 d’octubre fins al 20 de desembre de 17 a 18:30h, a càrrec de la tècnica del servei de treball. Amb aquesta iniciativa s’ofereix l’espai, les eines, els mitjans i el suport tècnic, imprescindible en el temps de recerca de feina.

- El Taller de “PRESA DE DECISIONS” és durà a terme el dijous 6 d’octubre de 17 a 19h a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. (+14 anys). Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. En aquest taller s’oferiran estratègies i mètodes per a què les idees passin a accions. Reflexionar sobre els riscos, els avantatges, els desavantatges i les conseqüències de les diferents maneres de prendre decisions.

- També es farà la xerrada “QUÈ ÉS LA FORMACIÓ OCUPACIONAL? dijous dia 13 d’octubre de les 17 a les 18:30h. Mitjançant aquesta es mirarà d’explorar una via molt interessant per tal de poder tenir una acreditació laboral i professional amb les formacions que cal fer per poder encaminar-se cap a una professió o una altra.

- Taller “COM BUSCAR FEINA PER NADAL” és farà el dijous dia 27 d’octubre, de 17 a 18:30h. (+16 anys). Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Per ajudar en la recerca de feina per al període de Nadal, explorant quins són els llocs i els tipus de feina característics de la campanya nadalenca.

- Finalment, pots acudir a “L’AULA TIC JOVE” els dijous del 3 novembre a l’1 de desembre, de les 17:00 a les 18:30h. S’hi ensenyarà des de com utilitzar el processador de textos fins a navegar per internet i l’ús del correu electrònic i xarxes socials. Aquesta aula pretén dotar aquelles persones que ho necessiten de coneixements i destreses pràctiques necessàries per utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC’S).

Les persones interessades poden demanar més informació sobre la inscripció a l’Oficina Jove Tarragonès de dimarts a dijous de 9 a 14h i dimarts i dijous també de 16.30 a 19h. Divendres de 9 a 14h. Tel. 977251873 o a tarragones@oficinajove.cat 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D