TALLERS DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS

Noves propostes de tallers i activitats per a aquests mesos de febrer i març.
TALLERS DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS

Imatge del cartell dels cursos.

L’Oficina Jove del Tarragonès (gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Tarragonès) té noves propostes de tallers i activitats que ofereix des del seu servei d’educació i treball per a aquests mesos de febrer i març.

D’entrada es continua amb “l'Aula de Recerca de Feina” que té lloc els dimarts fins al 28 de març de 17 a 18:30h. Va destinada a persones d’entre 16 i 35 anys, i hi dona suport i en fa el seguiment la tècnica del servei de treball de l’Oficina. Amb aquesta iniciativa s’ofereix l’espai, les eines, els mitjans i el suport tècnic imprescindibles a l’hora de cercar un lloc de treball, i no requereix continuïtat, és a dir, s’hi pot accedir dins d’aquest període en el moment que sigui necessari de manera puntual o coordinada.

També a càrrec del Servei d’Educació i Treball de l’Oficina Jove del Tarragonès s'ofereix:

-Taller “Com trobar feina per Setmana Santa” que es farà el dia 16 de febrer, de 17 a 18:30h, i que va destinat a persones majors de 16 anys. Es tracta d'una activitat gratuïta amb inscripció prèvia, per acompanyar en la recerca de feina per al període de Setmana Santa, explorant i descobrint quines oportunitats laborals ofereix aquest temps de vacances escolars.

-Taller “Itineraris educatius i formatius tria el teu camí” que es durà a terme el dijous 9 de març, de 17 a 18:30h, també enfocat a persones majors de 16 anys. Es tracta d'una activitat gratuïta amb inscripció prèvia. En ell s’informarà i es mostrarà els diferents itineraris i camins que es poden escollir per complir un objectiu educatiu i formatiu.

-Taller “La meva marca personal” que tindrà lloc el dijous 23 de març, de 17 a 18:30h. Enfocat a majors de 16 anys es tracta d'una activitat gratuïta també amb reserva prèvia. El seu contingut versarà sobre què és la marca personal, la importància que té en el moment de recerca de feina i la presentació de candidatures, així com què es pot fer per aportar aquell valor afegit personal que faci destacar i diferenciar una persona de la resta de candidats/es.

Les persones interessades poden demanar més informació sobre la inscripció a l’Oficina Jove Tarragonès de dimarts a dijous de 9 a 14 hores i dimarts i dijous també de 16:30 a 19 hores. Els divendres de 9 a 14 hores. També poden trucar al telèfon 977251873 o enviar un correu a les direccions tarragones@oficinajove.cat i treball.oficinajove@tarragona.cat

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D