TALLERS DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS DEL MES D’ABRIL

Ofereix nous espais de trobada, tallers i xerrades per acompanyar les persones joves en el seu procés d’emancipació.
TALLERS DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS DEL MES D’ABRIL

Cartell informatiu de la programació d'aquesta primavera.

Tarragona, 31 de març de 2023 - L’Oficina Jove del Tarragonès (gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Tarragonès) ofereix nous espais de trobada, tallers i xerrades per acompanyar les persones joves en el seu procés d’emancipació.

Concretament, des del servei de treball i educació de l’Oficina Jove Tarragonès per a joves:

  • Segueix amb “l’AULA DE RECERCA DE FEINA” que es reprendrà els dimarts del 18 d’abril fins al 20 de juny de 17 a 18:30h a l’espai Jove Kesse. En ella s’explorarà quins són els canals de recerca de feina, on cal buscar-la, quin és el circuit de les ofertes, tot plegat s’oferirà un conjunt d’eines i mitjans útils per assolir els objectius de la recerca de feina de la mà de la tècnica del servei de treball i educació de l’Oficina Jove Tarragonès.
  • El taller “COM TROBAR FEINA A L’ESTIU” dijous 13 d’abril de 17 a 18.30h a l’Espai Jove Kesse, un clàssic d’aquestes dates en què molta gent jove busca feina temporal. L’estiu ofereix moltes oportunitats per la pujada de la demanda d’ocupació en diferents sectors. Quins són els sectors amb més sortida? Quins els canals de recerca de feina més útils? Quin valor afegit pots aportar? Impartit per la tècnica de treball i educació de l’Oficina Jove Tarragonès.
  • Dimarts 18 d’abril de 9 a 14h tallers sobre “COMPETÈNCIES DIGITALS”, per a joves de 16 a 30 anys amb un certificat de discapacitat igual o superior al 33% i estar en situació d’atur. Imparteix Inserta Empleo i l’Oficina Jove del Tarragonès, un taller amb consells sobre com cal moure’s per la xarxa, com expressar-s’hi adequadament i com controlar algunes eines digitals habituals.
  • Dimarts 25 d’abril de 17.30 a 18.30 a l’instagram de Tarragona Jove es farà una xerrada virtual a càrrec de la Víbria Intercultural sobre el “TREBALL A L’ESTRANGER”: quines oportunitats laborals i programes hi ha fora d’Espanya per treballar? Recursos per a la recerca de feina a nivell internacional i com preparar-se per aquesta “aventura”.

Les persones interessades en aquestes activitats poden demanar més informació a l’Oficina Jove Tarragonès de dimarts a dijous de 9 a 14h i dimarts i dijous també de 16.30 a 19h. Divendres de 9 a 14h al telèfon 977251873.

I per últim, per a persones joves de 18 a 29 anys que compleixin els requisits per a la inscripció a la Garantia Juvenil s’ha organitzat un curs amb inici el 13 d’abril de Monitor/a de lleure, Manipulador/a d’Aliments i Monitor/a de menjador i transport escolar. La durada és fins al 23 de juny de dimarts a divendres de 16 a 21h a l’espai jove Kesse. Aquesta formació és coorganitzada per la Cambra de Comerç de Tarragona i l’Oficina Jove Tarragonès, impartida per Fundació Santa Maria de Siurana i encara queden places. Per a més informació  i inscripcions accedir mitjançant aquest enllaç.

A finals de mes d’abril ampliarem la informació dels tallers del mes de maig que es poden veure al cartell adjunt.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D