TALLERS DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS DEL MES DE MAIG

L'Oficina Jove del Tarragonès segueix, durant el proper mes, amb formacions, xerrades i molt més.
TALLERS DEL SERVEI DE TREBALL I EDUCACIÓ DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS DEL MES DE MAIG

Imatge del cartell promocional de les activitats del proper mes de maig.

Tarragona, 24 d'abril de 2023 - Arriba el mes de maig i l’Oficina Jove del Tarragonès ofereix nous espais de trobada, tallers i xerrades. Concretament, des del servei de treball i educació es duran a terme:

- La formació “HABILITATS SOCIALS I PER L’OCUPACIÓ” del 3 de maig al 22 de juny, de dimecres a divendres, de 9 a 14h a l’Espai Jove Kesse. En ella es treballaran les habilitats socials, competències bàsiques, idiomes com pot ésser el català o el castellà i ofimàtica bàsica. Tot això per garantir més oportunitats laborals o iniciar les persones participants en un ofici en concret. Com a requisit d’inscripció cal ser beneficiari de Garantia Juvenil, és a dir tenir entre 16 i 29 anys i no estar estudiant ni treballant. Aquesta activitat serà impartida a càrrec de la Cambra de Comerç de Tarragona i l’Oficina Jove del Tarragonès.

Dijous dia 11 de maig, de 17 a 18’30h, a l’Espai Jove Kesse és durà terme la xerrada “QUÈ ÉS LA FORMACIÓ OCUPACIONAL?” per a joves de 16 a 35 anys. La formació ocupacional cada vegada es dota de més importància per tal de poder complir amb unes competències tècniques en relació a un objectiu professional. Així doncs, s’explicarà en què consisteix aquesta formació, quines acreditacions es poden obtenir i com s’estructura.

Dimarts dia 30 de maig, de 17 a 18h, a l’Instagram de TarragonaJove es farà la xerrada “VACANCES ALTERNATIVES” sincrònica en directe per fomentar maneres alternatives de viatjar amb menor impacte econòmic i natural versus un major impacte social i cultural. Es facilitaran recursos i consells per elaborar un pla de viatge per part de l’associació “La Víbria Intercultural”.

Les persones joves interessades, tant en aquestes activitats com en els serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove Tarragonès (com el de Salut o el que ofereix Inserta per a persones amb discapacitat reconeguda), poden anar presencialment a la seva seu a la Plaça Imperial Tàrraco, en horari de 9 a14h, de dimarts a dijous, i la tarda dels dijous de 16’30 a 19h. També es pot demanar informació via telefònica al 977 25 18 73.

Cal recordar que l’OJ Tarragonès pertany a la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil i és gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Tarragonès.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D