TORNA EL "PROPERA PARADA..." DEL TRAC JOVE AMB FORMACIÓ ONLINE

Es tracta d'un taller musical “Musical Project” de Viu Lleure i d'un taller d’iniciació al lettering, adreçats a joves de 12 a 25 anys i 100% subvencionats.
TORNA EL "PROPERA PARADA..." DEL  TRAC JOVE AMB FORMACIÓ ONLINE

Les inscripcions als tallers ja estan obertes.

Les regidories de Joventut dels Ajuntaments de la zona TRAC: Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià, i el Servei Comarcal de Joventut, s’adapten a la nova realitat motivada per la Covid-19 i ofereix, per començar, dues formacions online per a joves de la zona:

1.- Taller musical “Musical Project” de Viu Lleure: Adreçat a joves de 12 a 25 anys. 100% subvencionat pel Consell Comarcal del Tarragonès. Impartit per Daniel Arrébola.

2.- Taller d’iniciació al lettering: adreçat a joves de 12 a 25 anys i 100% subvencionat. Impartit per Sandra Ballester, tècnica de joventut d’Altafulla.

Des del TRAC JOVE s’està treballant per tancar un nou calendari d’activitats i formacions per al proper 2021 adaptades metodològicament a la nova normalitat i mirant de donar resposta a les necessitats que aquesta ha generat.

Aquestes accions estan incloses en el projecte de dinamització compartit “Propera Parada...” i compten amb el suport de la Direcció General de Joventut i de la Diputació de Tarragona.

Les inscripcions ja estan obertes. Podeu demanar informació als vostres Punts d’Informació Juvenil o Punts Joves de referència a:

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D