TORNA L’ESQUIADA TRAC JOVE: S’OBREN INSCRIPCIONS!

Aquesta sortida està emmarcada en el Projecte de Dinamització Juvenil “Propera Parada...”.
TORNA L’ESQUIADA TRAC JOVE: S’OBREN INSCRIPCIONS!

Imatge del cartell promocional de l'esquiada.

Tarragona, 12 de desembre de 2022 - La gent jove entre 14 i 25 anys dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell tenen la possibilitat un any més d’apuntar-se a l’esquiada de la Zona TRAC que s’organitza per al cap de setmana del 3, 4 i 5 de febrer a Vallnord (Andorra).

Les places són limitades i es donarà prioritat a la gent empadronada als municipis organitzadors, pel que en cas de voler obtenir més informació o inscriure’s cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil o espai jove corresponent:

El preu és de 150€ en el cas dels empadronats a la zona TRAC i de 175 de fora dels 4 municipis que finalment puguin participar. Inclou el desplaçament en autocar, monitoratge, allotjament en règim d’estada i mitja pensió a l’hotel Comtes d’Urgell, el forfait dels dos dies i l’assegurança.

Aquesta sortida està emmarcada en el Projecte de Dinamització Juvenil “Propera Parada...” recollit en el conveni entre els municipis esmentats i el Consell Comarcal del Tarragonès i amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D