Dimecres 24 de Abril de 2024

ÚLTIMS DIES D’INSCRIPCIÓ PER A LA SORTIDA JOVE DELS PALLARESOS A PORTAVENTURA EL 24 DE JULIOL

El preu de la sortida és de 20€ per les persones empadronades, incloent el transport des dels Pallaresos, l’entrada al parc i un menú per dinar.
ÚLTIMS DIES D’INSCRIPCIÓ PER A LA SORTIDA JOVE DELS PALLARESOS A PORTAVENTURA EL 24 DE JULIOL

Cartell promocional de la sortida.

Tarragona, 13 de juliol de 2022 - Encara queden places per a la nova sortida juvenil a PortAventura que l’Ajuntament dels Pallaresos ha organitzat en el marc del Pla Local de Joventut 2020-2024. Les persones joves que hi estiguin interessades, amb edats compreses entre 14 i 25 anys, tenen l’oportunitat de participar d’aquesta jornada el 24 de juliol al parc temàtic. Poden fer la inscripció fins el dia 18 de juliol.

El preu de la sortida és de 20€ per les persones empadronades, incloent el transport des dels Pallaresos, l’entrada al parc i un menú per dinar. La regidoria de joventut de l’Ajuntament subvenciona bona part del cost de l’entrada, el dinar i la totalitat del cost de l’autocar, aportant també persones responsables durant tota la sortida que vetllaran pel correcte funcionament de l’activitat.

Les places són limitades i per a més informació i inscripcions cal contactar amb l’Ajuntament dels Pallaresos o bé amb l’adreça electrònica mancomunatjove@tarragones.cat

Aquesta sortida es fa en col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès i amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el conveni de la Diputació de Tarragona per a la prestació de serveis municipals.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D