UN HOMENATGE AL JOVENT QUE DONA LA VOLTA A LA PANDÈMIA

El videoclip “Joves Insensats” vol fer arribar diferents experiències que han dut a terme les persones joves d’algunes poblacions de la demarcació durant el confinament per la pandèmia de Covid-19.
UN HOMENATGE AL JOVENT QUE DONA LA VOLTA A LA PANDÈMIA

El vídeo compta amb la col·laboració dels de diversos joves cantants.

Els serveis de Joventut dels Consells Comarcals de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès i la coordinació territorial de Joventut a Tarragona van presentar dimecres dia 7 el videoclip “Joves Insensats”, que pretén fer arribar diferents experiències que ha dut a terme el jovent d’algunes poblacions de la demarcació durant el confinament per la pandèmia de Covid-19.

La idea és poder posar de manifest com aquest col·lectiu, sempre estigmatitzat, ha estat exemple en moltes ocasions i mitjançant projectes compartits d’iniciatives fantàstiques i altruistes, més enllà d’haver hagut d’aturar el seu procés de socialització i els seus projectes de vida tot just quan els començaven.

El vídeo compta amb la col·laboració dels i les joves cantants Maria Jacobs; Tonet Blázquez, cantant de Porto Bello; Gemma Polo, membre del grup Roba Estesa; i Pol Carranza, que canten una lletra creada per Ratini, per expressar d’una manera molt encertada com la gent jove ha viscut aquest temps de reclusió i incertesa.  

De manera alternada, també s’hi projecten imatges i el nom de diferents experiències de cadascuna de les comarques tarragonines que es van dur a terme a diverses poblacions i que van ser protagonitzades per persones joves: la doctora Judit i la consulta online; Les Piles i els relats confinats; el jovent de Sarral i les compres a la gent gran; el jovent de L’Espluga i el festival del poble; Obrim debat als espais joves de La Riera de Gaià, Creixell i Altafulla; Jo em quedo a casa: Tarragona i els concerts confinats; Joves amb talent i l’agricultura regenerativa; Joves de Valls i l’autogestió de l’skatepark i els Joves de Falset i la música dels balcons; Joves de La Bisbal i els vermuts electrònics; Joves de Les Peces i la xaranga confinada; Joves de Bellmunt i les paelles confinades i Joves de Sant Jaume i els cangurs confinats.

A l’acte de presentació hi van participar els presidents i consellers de joventut dels sis consells comarcals i el nou director general de Joventut, Àlex Sastre; la nova directora de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon; la coordinadora territorial de Joventut a Tarragona en funcions, Carmina Blay; i la delegada de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès. Així com també la Lidia Beltri, de Lupini & Ratini Produccions Siderals a qui es va encarregar aquesta feina que podreu veure en el següent enllaç.

Esperem que us agradi i que sigui el que preteníem: un homenatge a la gent jove que va saber, sap i sabrà donar la volta a la pandèmia.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D