Divendres 28 de Gener de 2022

UN PLA D'OCUPACIÓ MILLORA ENTORNS NATURALS DE LA COMARCA DEL TARRAGONÈS

El pla està impulsat per la Diputació de Tarragona i compta amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès. Ha proporcionat feina a un total de 5 persones.
UN PLA D'OCUPACIÓ MILLORA ENTORNS NATURALS DE LA COMARCA DEL TARRAGONÈS

Imatge dels integrats del pla d'ocupació del Tarragonès.

El Consell Comarcal del Tarragonès col·labora de nou amb la Diputació de Tarragona, entitat impulsora un any més el Pla d'Ocupació en aquesta comarca, amb l'objectiu d'afavorir la inserció al mercat laboral de persones en situació d'atur i, alhora, de condicionar entorns naturals, tenint en compte les necessitats dels municipis.

El Pla d'Ocupació del Tarragonès s’emmarca en els Plans d'Ocupació que la Diputació de Tarragona impulsa anualment en col·laboració amb els 10 consells comarcals del territori. Enguany, hi ha destinat 732.624,25 euros per a la realització dels 10 plans previstos per al 2020, que actuaran en 115 municipis i proporcionaran feina a 50 persones.

Els integrants del Pla d'Ocupació del Tarragonès, que està en marxa des del 2 de desembre, estan treballant en la neteja, el desbrossament i la poda de diversos espais naturals amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat, facilitar el pas de senderistes i afavorir la prevenció d’incendis. El Catllar, la Nou de Gaià, la Riera de Gaià, Salomó i la Secuita són els municipis d'actuació.

Sis mesos de feina i amb orientació laboral en acabar

Un grup de 5 persones (4 peons i un cap d'equip), que es trobaven en situació d'atur, són les encarregades de dur a terme les actuacions de millora previstes, durant un període de 6 mesos. Els integrants reben formació complementària dirigida a millorar les seves habilitats personals i professionals i a afavorir la posterior inserció al mercat laboral. A més, en finalitzar el pla, la Diputació també els oferirà orientació laboral i suport en la recerca activa de feina i els farà un seguiment per avaluar la seva situació laboral. Des de l'any 2013, prop de 40 persones han participat en aquests plans d'ocupació a la comarca del Tarragonès.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D