Divendres 19 de Juliol de 2024

Vídeo contra la violència masclista al Consell Comarcal del Tarragonès

Al Consell Comarcal del Tarragonès s'ha procedit a l'enregistrament d'un vídeo en el que hi han participat les treballadores i treballadors de l'ens, el president del Consell, consellers i representants polítics dels municipis de la comarca,  per adherir-se a la campanya del dia 25 de novembre, "Dia contra la violència masclista" que promou el Institut Català de les Dones.

 

Aquesta sessió, que  s'ha coordinat des del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) de l'àrea de Benestar Social, ha estat per enregistrar unes imatges que s'afegiran a un vídeo general per a la campanya “#Hi som #Implicats” que es realitzarà des del Institut Català de les Dones i es presentarà públicament i difondrà a partir del proper 25 de novembre.

 

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre els diferents  SIADS  del territori i el Camp de Tarragona que realitzaran una acció similar per poder complementar les imatges en una sola idea comuna.

 

L’objectiu d'aquest vídeo és fer visible, de forma simbòlica, tota la tasca dels i les professionals que estan treballant per eradicar la violència des de tots els àmbits.

 

La realització s'ha pogut fer gràcies a la col·laboració desinteressada del professional de la imatge Joan Jordi Savall (www.joanjordi.com), de Creative Media.

 

(Veure fotos)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D