VISITA A L’ESCOLA LES CODINETES DE LA NOU DE GAIÀ

La trobada ha servit per veure in situ les obres de millora efectuades al menjador de l’escola, així com l’adequació de la cuina, alhora que conèixer les inquietuds i necessitats del servei des de la seva posada en marxa.
VISITA A L’ESCOLA LES CODINETES DE LA NOU DE GAIÀ

Visita a l'Escola Les Codinetes de La Nou de Gaià.

El conseller d’Ensenyament del Consell Comarcal del Tarragonès, Mario Téllez, acompanyat de l’alcaldessa de La Nou de Gaià, Josepa Figueras, i del regidor de Turisme i Associacions de Vespella de Gaià, Luis Pérez, han participat aquesta setmana en una visita a l’Escola Les Codinetes. A la trobada també hi ha assistit el responsable de Servei d’Àpats SL, Miguel Álvarez,  l’empresa que té adjudicat el servei de cuina i menjador en aquest centre, a més de la cap d’Estudis de l’escola i un representant de l’AMPA.

La visita ha servit per veure in situ les obres de millora i adequació de la cuina. Alhora, també ha permès conèixer les inquietuds i necessitats del servei des de la seva posada en marxa a l’inici d’aquest curs escolar.

I és que a partir d’enguany, l’Escola Les Codinetes de la Nou de Gaià ha passat a tenir cuina pròpia integrada al mateix centre educatiu. Fins ara, el servei de menjador, gestionat a través del Consell Comarcal del Tarragonès, es duia a terme a través de càtering extern que diàriament es portava fins a les instal·lacions. Ara, la vuitantena d’alumnes d’educació infantil i primària dels municipis de la Nou de Gaià i Vespella de Gaià gaudiran d’aquest nou avantatge a les instal·lacions del seu centre educatiu. A més d’aquests alumnes, cal destacar que també es beneficiaran de les millores els nens i nenes que assisteixen a la llar d’infants de la Nou de Gaià, ubicada a les mateixes instal·lacions.

Els treballs d’adequació i millora de les instal·lacions han suposat una inversió de 30.000 euros. Amb aquestes obres, el Consell Comarcal del Tarragonès dona resposta així a la petició històrica de la comunitat educativa de La Nou de Gaià. Cal recordar que quan es va construir la nova escola, aquesta comptava amb un espai reservat per tal de poder donar aquest servei, però en mancava el seu equipament i adequació. Amb l’actual inversió s’ha resolt doncs aquesta mancança.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D