VISITA AL CONSELL DE L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES

La trobada va servir per conèixer de primera mà la tasca que està desenvolupant el Consell Comarcal del Tarragonès en l'àmbit de les dones i la igualtat a través del SIAD.
VISITA AL CONSELL DE L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES

Un instant de la trobada a la seu del Consell.

Tarragona, 19 de maig de 2022 - La diectora de l’Institut Català de les Dones (ICD), Neus Pociello, va visitar el Consell Comarcal del Tarragonès el passat 13 de maig. Ho va fer acompanyada de la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes, Eva Ferran, a més d'altres tècniques de l'àrea. El vicepresident primer del Consell, Joan Martí Pla, i el gerent de la corporació, Nicolás Garcia, a més de responsables de l'àrea de Benestar Social del Consell i les tècniques del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Tarragonès (SIAD) van ser les persones encarregades d'acompanyar-les durant tot el recorregut i la posterior reunió de treball.

La trobada va servir perquè Pociello pogués conèixer de primera mà la tasca que està desenvolupant el Consell Comarcal del Tarragonès en l'àmbit de les dones i la igualtat a través del SIAD. Es tracta d'un servei de proximitat, públic, gratuït i itinerant, que ofereix a les dones informació i orientació en tots els aspectes relacionats amb la seva vida, tant d’àmbit personal com familiar, social i laboral. L’equip de professionals està format per  juristes,  psicòlogues, treballadores socials i una coordinadora. Entre altres, en destaquen les funcions d'orientació jurídica i legal sobre aspectes relacionats amb la discriminació laboral o salarial, la igualtat d’oportunitats, la discriminació de gènere i altres aspectes que t’afecten com a dona a la feina, la societat i la família; l'orientació en casos de denúncies sexistes; la derivació als serveis especialitzats; la recollida, tipificació i denúncia pública de les situacions que discriminen les dones; etc.

Totes aquelles persones que ho desitgin poden concertar visites amb el SIAD trucant al 977 24 45 06 o bé enviant un correu electrònic a siad@tarragones.cat

 

 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D