Visita del president del Consell Comarcal del Tarragonès al menjador de l’Escola l’ANTINA, a Torredembarra.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Pere Virgili, juntament amb el Conseller comarcal d'ensenyament, Sr. José García González, i el regidor de Turisme i Educació de l’ajuntament de Torredembarra, Sr. Jordi Solé, van visitar les instal·lacions del menjador de l'escola l'Antina de Torredembarra, la gestió del qual està delegada al Consell Comarcal i la realitza l'empresa Aramark.

 

Els plats s'elaboren a la cuina de l'escola, on cada dia es preparen més de 200 menús, en els que s'utilitzen preferentment productes ecològics: arròs, pastes i llegums, fruita de temporada. En aquesta línia, els làctics consumits es produeixen a la comarca, fet que suposa un valor afegit. Els productes ecològics estan cultivats i elaborats seguint l’estricta normativa europees que els regula.

 

En el cas dels productes de proximitat, dins els quals estan inclosos la major part dels productes ecològics, un dels principals avantatges que representen és la protecció de la producció pròpia del nostre entorn, la qual cosa afavoreix la conservació de varietats locals, beneficia també l’economia del Tarragonès i les comarques veïnes i potencia unes condicions laborals adequades per a qui hi treballa en explotacions properes i generalment petites.

 

En la seva visita, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, ha vist les reformes fetes a les instal·lacions de la cuina de l’escola i s'ha posat al corrent dels projectes previstos de modernització que estan a punt d'iniciar-se amb la voluntat de millorar la qualitat i seguretat alimentària.

 

Durant la visita, ell Sr. Marc Pla, director de Catalunya d'Aramark, va mostrat el projecte pedagògic que es du a terme al centre que inclou diferents àmbits: hàbits alimentaris, tallers.... Posteriorment  han compartit el menú que mengen els alumnes de l’escola, conjuntament amb ells, mentre representants de l'empresa i de l'AMPA informaven al Sr. Virgili sobre els controls que aplicaven a tots els aliments, al grau de satisfacció que tenien els alumnes i el seguiment que es feia d'ells durant l'estona dels àpats.

 

(Veure fotografies)

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D