XERRADES I CURSOS ORGANITZATS PEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

(veure fotos)

El passat divendres 28 de novembre va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Tarragonèsla primera sessió del curs monogràfic de 10h “Educació Emocional amb infants i adolescents en risc social”. Un monogràfic adreçat a professionals que treballen habitualment amb aquest col·lectiu (educadors socials, monitors de lleure i de centres oberts, mestres...) i que formen part del a Borsa deTreball en el Lleure del Servei Comarcal de Joventut.  Després d’un alt nombre de peticions d’inscripció rebudes, finalment 26 persones han pogut tenir accés a aquest monogràfic que el proper divendres 5 de desembre es clourà amb el lliurament dels certificats d’assistència i aprofitament.

 

El president delConsell Comarcal del Tarragonès, Sr.Frederic Adan, va adreçar-se als joves que van poder assistir al curs, posant de manifest la sort que tenien en poder seguir-lo, donada la gran demanda existent, la qual cosa va obligar a fer una selecció prèvia i era la demostració evident de la importància que tenia l’educació emocional, ja que determina la major part de les decisions que prenem, i especialment en el casos especialment difícils que ha d’atendre els professionals que treballen amb col·lectius d’infants i joves en condicions singulars.

 

El dia 12 de desembre també es desenvoluparan dues xerrades sobre “Mobilitat internacional per a les persones treballadores”. La primera d’elles, de10 a 12h, adreçada a professionals de la inserció, l’orientació laboral i la informació; i la segona, de12 a 14h, pensada per a aquelles persones quees fan el plantejament de marxar a l’estranger a treballar. Aquestes sessions són co-organitzades per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del CITE i es duran a terme a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

I per últim, el divendres dia 19, de 9 a15h, es durà a terme la sessió tècnica “Jocs per a joves i adolescents” a l’EspaiCultural Polivalent de Puigdelfí. Amb aquesta formació es pretén donar eines a dinamitzadors, tècnics de joventut i educadors, que donin resposta a les necessitats d’oci i lleure propis d’aquestes edats.

 

Tant les xerrades com les formacions són gratuïtes i són obertes a tothom.

 

Per a més informació i inscripcions cal trucar al 977244500 o escriure un mail ajoventut@tarragones.org.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D