Dijous 29 de Setembre de 2022

Noticies

8M - DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Avui, Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal del Tarragonès s'uneix a les crides per reivindicar una igualtat real i efectiva entre homes i dones, al mateix temps que, un cop més, manifestem el nostre més absolut rebuig i condemna a qualsevol tipus de discriminació o violència per qüestions de gènere, o qualsevol altre motiu. La nostra corporació treballa dia a dia i seguirà treballant per assolir, entre tots, una societat més justa.
Llegir més
Arxivat sota: Benestar Social
item/title

L’ESCRIPTOR MAGÍ SUNYER I L'ASSOCIACIÓ FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA N CATALÀ COSTA DAURADA (FIC-CAT), PREMIS TARRAGONÈS 2020

El projecte La fàbrica de Tàbacs de Tarragona, La Tabacalera, un referent històric per a la indústria i l’economia a la comarca del Tarragonès i un precedent per a la Dona treballadora a la indústria, de Sara Masalias i Ramon Gabriel, ha obtingut la XXIIa Beca d’Investigació.
Llegir més
Arxivat sota: Cultura
item/title

EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS AUGMENTA SIGNIFICATIVAMENT EL NOMBRE DE VETLLADORS ALS MENJADORS ESCOLARS PER AL CURS 2020-2021

S’ha passat de 40 vetlladors el curs passat a 53 per a aquest. L’increment suposa que es destinin a aquest servei gairebé 285.000 euros en més d’una quarantena de centres de la nostra comarca.
Llegir més
Arxivat sota: Ensenyament
item/title

ACTE INSTITUCIONAL DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS EN MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

L'acte se celebrarà el proper 4 de març, a partir de les 10:45 hores, de forma telemàtica. Les persones que hi vulguin participar cal que s'hi inscriguin prèviament.
Llegir més
Arxivat sota: Benestar Social
item/title

JOVENTUT ELS PALLARESOS PROPOSA LA FORMACIÓ ON LINE “A LA XARXA: ENREGISTRA, EDITA I CONNECTA’T!” PER SETMANA SANTA

Aquesta formació, impartida per Ber2 i de 24 hores de durada, té un cost de 10€ per al jovent empadronat al municipi i de 15€ per a la resta de persones joves no empadronades.
Llegir més
Arxivat sota: Joventut
item/title

SESSIO PLENÀRIA DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS 23 DE FEBRER DE 2021

Llegir més
Arxivat sota: Ple
item/title

DISTINGITS A LA SISENA CONVOCATÒRIA DE CONCESSIÓ DE DISTINCIONS DE MÈRIT

El lliurament de les distincions es farà més endavant, quan la situació sanitària així ho permeti i es pugui desenvolupar l’acte amb total seguretat.
Llegir més
Arxivat sota: Cultura
item/title

CURS DE CONTROL D’ACCESSOS PER A JOVES DE LA ZONA TRAC

Permetrà a les persones que hi assisteixin presentar-se a l’examen de la Generalitat de Catalunya mitjançant el qual s’obté el títol. Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenil de referència.
Llegir més
Arxivat sota: Joventut
item/title

REFERENTS D’OCUPACIÓ JUVENIL TAMBÉ AL 2021, AMB ATENCIÓ DIRECTA AL JOVENT I ACCIONS ALS CENTRES DE SECUNDÀRIA

El programa permet la contractació de dues professionals que fan un servei d’orientació educativa i laboral al jovent de la comarca.
Llegir més
Arxivat sota: Joventut
item/title

EL CONSELL PROMOU SERVEIS I INVERSIONS PROVINENTS DE LES SUBVENCIONS DEL PLA D'ACCIÓ I COOPERACIÓ COMARCAL 2020-2023 DE LA DIPUTACIÓ

L’import assignat al conveni per a cada anualitat suma gairebé 790.000 euros. La major part de la partida va destinada al programa d’assistències i serveis (705.023,52) i el restant al d’inversions (84.975,93 euros).
Llegir més
Arxivat sota: Presidència
item/title
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D