Noves tecnologies i administració electrònica

El Departament de Noves Tecnologies i Administració Electrònica dona atenció informàtica i en administració electrònica a tots els usuaris del Consell Comarcal del Tarragonès i als ajuntaments de la comarca. La seva funció principal és la instal·lació i manteniment dels sistemes informàtics i de telecomunicacions (telefonia mòbil i fixa i Internet), així com la implantanció i assistència de l'administració electrònica. Al mateix temps també supervisa l’adquisició d’equips de noves tecnologies i el muntatge informàtic de tots els cursos de formació que es realitzen a les dependències del Consell Comarcal.

Existeix un conveni, en col·laboració amb el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), pel qual el Departament de Noves Tecnologies dota d’un servei de qualitat als ajuntaments del Tarragonès. Mitjançant aquest conveni, es brinda una assistència tècnica permanent per desenvolupar programes de l'AOC.

El Departament de Noves Tecnologies ha creat i gestiona una xarxa per tenir comunicats, a través del servei informàtic, als tècnics que estan desplaçats a diferents municipis del Tarragonès.

Enllaços d’interès:

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D